Extranet (B2B)

Extranet je internet aplikacija preko koje vaši kupci mogu da vide proizvode iz vaše ponude, njihove cene, popuste, raspoloživu količinu i da odmah poruče odabrane proizvode.

Ubrzajte komunikaciju sa vašim kupcima

Extranet je primarno kreiran da bi olakšao i ubrzao komunikaciju između vas i vaših kupaca. Kupac u svakom trenutku i na svakoj lokaciji gde ima pristup internetu može da pristupi aplikaciji i obavi željenu kupovinu.

Relevantne informacije dostupne kupcima

Princip rada aplikacije je vrlo jednostavan. Nakon registracije, kupac sa svojom lozinkom pristupa aplikaciji i omogućen mu je uvid u katalog vaših ponuda. Da bi poručio proizvod potrebno je samo da odabere proizvode koje želi da kupi i snimi porudžbinu.

U vezi sa Balans ERP sistemom

Extranet je povezan sa poslovodstvenim softverom Balans tako da svaka porudžbina kreirana preko interneta u Extranetu postaje odmah vidljiva u Balansu, a kasnije se lako može po potrebi prebaciti u drugi tip dokumenta (npr. račun ili predračun).

Budite u kontaktu sa vašim kupcima!

Budite i vi još bliže svojim kupcima. Olakšajte im kupovinu i u svakom trenutku im pružite potrebne informacije o svojim proizvodima koristeći Extranet.

Dodatni Modul Extranet moguće je koristiti uz osnovni program Balans PRO.

Želite da saznate više?

Zakažite konsultacije ili prezentaciju i na sastanku ne dužem od 60 minuta pokušaćemo da vidimo ima li smisla uspostaviti saradnju. Obećavamo da ćemo sa Vama podeliti iskustvo koje imamo, a vi procenite da li je to iskustvo za vas značajno!