Obuka i savetovanje

Svim budućim korisnicima poslovodstvenog softvera Balans preporučujemo obuku za rad u Balansu.

U zavisnosti od broja korisnika Balansa, kompleksnosti poslovnih procesa koji će se obavljati u Balansu, Balans konfiguracije, kao i prethodnog poznavanja rada na računarima određuje se potreban ili preporučeni broj sati obuke i definišu faze obuke.

Obuka za rad u Balansu može biti održana kod vas ili u prostorijama Melany Software tima.

Obuka

Obuka je samo početak. Čovek se uči dok je živ. Program raste i razvija se. Ne propustite priliku da budete u toku sa novinama

Balans FORUM

Podrška bržem i lakšem savladavanju Balansa. Balans forum namenjen je razmeni iskustava i mišljenja sa drugim korisnicima Balansa.

Balans WIKI

Stručna uputstva, tehničke stvarčice i ostalo što može pomoći da proširite mogućnosti korišćenja Balans softvera. IT u svom elementu

Balans ne radi šta biste vi hteli da uradi, već ono što mu zadate da uradi!

Balans Forum

Balans forum vam omogućava bržu i kvalitetniju podršku u svakodnevnom radu u Balansu. Verujemo da ćete ovde pronaći bitne odgovore vezane za uspešnije korišćenje svih pogodnosti koje vam u vođenju poslovanja nudi Balans.

Balans forum vam pruža mogućnost da:

  • 24h postavljate pitanja vezana za poslovodstveni softver Balans;
  • u svakom trenutku imate mogućnost preuzimanja najsvežijih izmena i dopuna programa;
  • uvek budete u toku sa novinama;
  • dobijate kvalitetnu podršku u vašem svakodnevnom radu.

Ispravna upotreba programa, unos podataka i pravilno podešavanje svih potrebnih parametara od presudnog su značaja za eliminisanje kasnijih mogućih teškoća u radu sa programom.

Balans Wiki

Stručna uputstva, tehničke stvarčice i ostalo što može pomoći da proširite mogućnosti korišćenja Balans softvera. IT u svom elementu.

U ovim dokumentima mogu se naći podaci o dizajnu, strukturi, tehničkim i tehnološkim zahtevima, parametrima i konstantama i svim drugim temama koje se tiču načina izrade i funkcionisanja programa. Među artiklima sa nalaze i posebni zadaci urađeni sa ciljem prilagođavanja programa posebnim zahtevima klijenta.​

Želite da saznate više?

Zakažite konsultacije ili prezentaciju i na sastanku ne dužem od 60 minuta pokušaćemo da vidimo ima li smisla uspostaviti saradnju. Obećavamo da ćemo sa Vama podeliti iskustvo koje imamo, a vi procenite da li je to iskustvo za vas značajno!