Izveštavanje

Balans sadrži više od 400 različitih i za praćenje poslovanja korisnih izveštaja. Izveštaji u Balans integrisanom informacionom sistemu su organizovani u drvoliku strukturu od glavnih, sveobuhvatnijih do detaljnijih koji predstavljaju podizveštaje određene grupe izveštaja.

Napredni sistem izveštavanja

Napredni sistem izveštavanje podrazumeva mogućnost prilagođavanja izgleda i formata izveštaja u skladu sa Vašim potrebama. Napredniji korisnici, čak, sami mogu kreirati sopstvene izveštaje.

Jednostavan izvoz u popularne formate

Sve izveštaje možete izvesti u popularne formate fajlova kao što su XLS, PDF, DOC, TXT,... Posle izvoza možete ih koristiti kao i ostale fajlove na računaru. Pored toga izveštaje možete slati na email direktno iz programa.

Obavezni i opcioni zakonski izveštaji 

U delu izveštaja u Balansu primarno mesto zauzimaju osnovni i neophodni izveštaji, kao što su PDV knjige, kepu knjiga, PPPDV obrazac, trgovačka knjiga, zaključni list, bilans stanja, bilans uspeha i lager na dan.

Izveštaji iz poslovanja

Balans pruža mogućnost detaljnog pregleda i neplaćenih izlaznih (ulaznih) faktura, spisak nevezanih izvoda, kontrolisanje neuravnoteženih naloga, promet artikala po tempu prodaje,... jednostavno praćenje svih poslovnih procesa koji se vode kroz Balans informacioni sistem sa mogućnošću njihovog upoređivanja, spajanja ili kombinovanja.

Prilagođavanje izveštaja potrebama kompanije

Skoro svaki izveštaj u Balansu se može prilagoditi specifičnim potrebama svake pojedinačne kompanije. Ima izveštaja koji sadrže potrebne podatke ali se oni ne mogu i ne trebaju menjati i prilagođavati jer su obavezni po zakonu. Takve izveštaje je moguće iskoristiti kao šablon za korisnički izveštaj prilagođen potrebama.

Izveštaji u bilo kojoj valuti

Kurs, koji se pored digitrona, nalazi u Balansu kao sastavni deo osnovnog programa, omogućava unos neograničenog broja stranih valuta, što omogućava i da se razni izveštaji dobiju u željenoj valuti i kursu na dan kada su nastali.

Izveštavanje nam je veoma važno. Dobri izveštaji nam pomažu da donosimo dobre poslovne odluke. Ali nije samo to. Jednostavnost i brzina izveštavanja u Balansu nam je omogućila da na dnevnom nivou pratimo sve ključne parametre našeg poslovanja. Ako dobijanje izveštaja nije jednostavno i brzo velika je verovatnoća da ih niko neće ni gledati dok ne bude prekasno. Sa Balansom smo prevazišli taj problem. 

Dragan Jovanović 
Direktor MFK
  • Ključne prednosti
  • IZVEštavanje - detaljno
  • Dinarski i devizni izveštaji
  • Fleksibilni izveštaji koji se prilagođavaju potrebama kompanije
  • Preko 400 različitih izveštaja - ako ne nađete onaj koji vama treba - zajedno ćemo osmisliti novi - samo za vas!

Želite da saznate više?

Zakažite konsultacije ili prezentaciju i na sastanku ne dužem od 60 minuta pokušaćemo da vidimo ima li smisla uspostaviti saradnju. Obećavamo da ćemo sa Vama podeliti iskustvo koje imamo, a vi procenite da li je to iskustvo za vas značajno!

Naši klijenti