Uspostavite ravnotežu i kontrolu poslovanja

Uvođenje ERP rešenja je značajan napredak svakog poslovanja i predstavlja važnu poslovnu odluku u cilju osiguravanja konkurentnosti, osetljivosti na zahteve klijenata i fleksibilnosti u vođenju poslovanja u globalnoj ekonomiji. Implementacija ERP rešenja omogućava kompanijama da izvrše reinženjering poslovne prakse ka "najboljoj praksi" i potencijale informacione tehnologije upotrebe za ostvarenje svojih ciljeva.

Preduzetnici i mikro preduzeća

Za preduzetnike i mikro preduzeća namenjen je Balans MINI paket koji omogućava jednostavnost rada, brz i bezbolan početak, minimum podešavanja i veoma niske troškove korišćenja.

Informacioni sistemi namenjeni vođenju poslovanja imaju za cilj da skladište poslovne informacije samo jedanput, u formi u kojoj se omogućava pristup od strane više različitih korisnika, a u svrhe donošenja različitih tipova odluka.

Mala i srednja preduzeća

Za zahtevnije korisnike namenili smo paket Balans OFFICE. To je sveobuhvatan paket koji je dovoljno fleksibilan za prilagođavanja, a dovoljno krut za uspostavljanje procesa i kontrolu poslovanja.

Automatizacija procesa i integracija svih podataka unutar sistema, mogućnost njihove razmene i pristup jedinstvenoj bazi informacija, doprisnose povećanju organizovanosti i profesionalnosti poslovanja.

Velika preduzeća

Za najzahtevnije korisnike: Balans PRO paket. Izuzetno fleksibilan i prilagodljiv paket, namenjen onima koji žele da iskoriste maksimum elektronskog poslovanja, potpunu prilgodljivost i nanaprednije funkcionalnosti!

Proširite mogućnosti Balans ERP rešenja

Razmena

Kasa

Bar

Servis

Extranet