06/03/2017

Novi sajt za novih 10 godina

U prethodnih 10 godina bili smo veoma zauzeti. Naše poslovno rešenje je prešlo dug put zajedno sa nama i našim korisnicima. Pridružilo nam se preko 300 kompanija sa preko nekoliko stotina pojedinačnih korisnika našeg Balans ERP-a. Prošle godine proslavili smo 10 godina poslovanja zajedno sa našim prijateljima, korisnicima, partnerima i saradnicima. Šta spremamo za sledećih 10 godina? Pročitajte u nastavku.

Retrospektiva

Balans je stasao u respektabilno i ozbiljno rešenje. Podsetimo se, Melany Software, ogranak Melany Team d.o.o. je posvećen razvoju savremenih programskih rešenja za kompletno vođenje poslovnih procesa u preduzećima. Sopstvenim snagama i tehnologijom razvili smo ERP programski paket Balans koji na jednom mestu objedinjuje upravljanje svim resursima preduzeća osiguravajući time bolje i uspešnije poslovanje, kao i dugoročnije planiranje.

​Postojećim korisnicima su već poznati naši paketi koji od zavisnosti od veličine i složenosti informatičkog sistema čine tri celine: Balans MINI, Balans OFFICE i Balans PRO.

Najbolji pokazatelj vrednosti Balans informacionog sistema je više od 300 preduzeća koja su nam poklonila poverenje. Mnoga od njih koriste Balans duže od 8 godina.

I to nije sve. Trudimo se da za naše klijente budemo pouzdan izvor saveta i u vezi sa ostalim IKT pitanjima, a drago nam je da u nama prepoznaju pouzdan izvor informacija i saveta i za oblasti koje su van okvira naše primarne delatnosti.

Aktuelnosti i planovi za budućnost

Akumulirano znanje i iskustvo smo uvek delili sa našim klijentima. Nastavljamo u istom duhu, ali na malo drugačiji način. Osvežili smo naš veb sajt (i tehnički i sadržajno), pokrenuli blog i pripremili materijale koje ćemo u narednom periodu podeliti sa posetiocima našeg sajta i drugim zainteresovanim stranama.

Internet je postao dominantan kanal komunikacije. Elektronsko poslovanje je pred vratima, iako još nije potpuno prešlo prag. Verujemo da će u budućnosti sprega desktop aplikacija, interneta i cloud servisa biti dobitna kombinacija poslovnog uspeha. Poslovni softver u širem smislu i Balans ERP će se u budućnosti prilagođavati novim trendovima i kao i do sada korisnicima obezbeđivati pouzdane alate za unapređenje poslovanja.

Internet i veb predstavljaju neodvojiv deo te budućnosti, a ekonomija deljenja postaje pitanje na koje tek treba da dobijemo odgovor. Osvežen veb sajt i blog će nam pomoći da postavimo prava pitanje i da zajedno potražimo odgovore.  

Za početak raščistili smo «gužvu» i nadamo se pojednostavili naše proizvode i usluge. Potrudili smo se da jasno predstavimo šta sve postojeći i budući korisnici od nas mogu očekivati. Izdvojili smo ključne odlike Balans ERP-a u skladu sa poslovnim aktivnostima koje se u kompanijama obavljaju. Sada je, nadamo se, jasnije šta je kome namenjeno i koje su kljčne prednosti Balansa u svakom od ovih «modula».

Dodatno, verujemo u konstantno unapređenje na svim poljima. Većina kompanija sa kojima sarađujemo i koji uspešno koriste naše poslovno rešenje Balans već dobro poznaju način na koji radimo. Dodatno upoznati su sa našom konstantnom misijom za unapređenje alata koji im omogućavaju da bolje rade svoj posao. U svetlu kontinuiranih poboljšanja osvežili smo i naš veb sajt. U tom smislu, radimo sami ono što pričamo našim korisnicima. I mislimo da je to dobra poruka.

Napisali smo dva vodiča koji mogu pomoći kompanijama koje razmišljaju o nabavci poslovnog softvera. Vodiče smo pisali iz ugla potreba kompanija, te se nadamo da ćete ih sa uživanjem čitati. U pripremi su još vodiča i dosta blog postova kroz koje ćemo podeliti naše iskustvo, ali i iskustvo naših korisnika. Bavićemo se aktuelnim temama iz našeg oblasti, korisnim savetima, predviđanjem budućnosti (ako je to moguće J), analizama, praktičnim iskustvima i ostalim zanimljivostima. Trudićemo se da redovno objavljujemo, ali da ne budemo dosadni.

Balans novosti

Ako se prijavite na našu mailing listu, očekujte da nas vidite u inbox-u najčešće jednom nedeljno, a najređe jednom u dve nedelje.

There are some problems with the configuration of the opt-in shortcode

Prvih 10 godina je prošlo brzo. Vidimo se u inbox-u!

Vaš Melany Tim!

Vodič - Kako izabrati poslovni softver ako ste prevazišli postojeći

Tokom vremena kompanije rastu i razvijaju se. Potrebe se menjaju, kao i zahtevi. U ovom vodiču ćemo se osvrnuti na potrebe kompanija koje su prevazišle poslovno rešenje i u potrazi su za novim, drugačijim, adekvatnijim rešenjem.

Balans Saventik

Balans savetnik - Delimo iskustvo sa vama već 10 godina! Sada i u blog formatu. Nadamo se da ćete naći korisne informacije i savete. Trudićemo se da redovno objavljujemo, a nadamo se da ćete nas rado i redovno čitati! Do sledeće objave!